Kontakt

FAQ

 

Nedan ser ni de mest vanliga frågorna. Har du funderingar kan du ta hjälp av dessa. Får du inte det svar du söker, ta kontakt med oss via kontaktformuläret längst ner.

Vilka olika danser lär vi ut på Ena Bugg & Swing?

Vi lär ut Bugg, Lindy Hop, Boogie Woogie, West Coast Swing. Dock är det så att vi inte alltid har kurser i alla dansgrenar. Men kontakta oss gärna om du vill veta mer!

När börjar kurserna?

För kurser i bugg, nybörjare och fortsättning, vuxna som barn börjar v.36. All tävlingsträning i bugg börjar v.34. För övriga dansgrenar, kontakta er tränare!

Måste jag ha en danspartner?

Ja, för tillfället måste anmälan ske parvis. Dock jobbar vi på ett sätt knyta ihop danssugna människorvia hemsidan. Lansering inom kort!

Hur mycket kostar en danskurs?

Samtliga avgifter kan du läsa om HÄR!

Finns det motionsbugg och vad kostar det?

Det är vår målsättning att det alltid ska finnas motionbugg tillgänglig för våra medlemmar. För dem som är medlemmar i klubben är motionsbuggen gratis. Motionsbuggen hålls på onsdagar 18:30 - 20:30 men är aldrig intruktörsledda.

Vad/Hur mycket måste jag kunna för att gå en kurs?

Om du ska gå en nybörjar kurs så förväntar vi oss inga förkunskaper! För övriga kurser var vänlig ta kontakt med anvariga tränare.

Får vem som helst träna i lokalen?

Nej, för att träna i Enas lokaler krävs att minst en i paret är medlem i Ena Bugg och Swing och går en danskurs. För övrig träning och uthyrning av lokalen kontakta lokalgruppen. Givetvis lämnas lokalen i det skick du önskas finna det i.

Får vem som helst tävlingsträna på Ena?

Nej, för att få tävlingsträna på Ena måste en i paret ha licens hos oss.

Arrangeras det intensivkurser?

Ja, vi håller just nu på att utforma när och hur dessa ska ta form. Håll koll på Facebook och nyheter för mer info. Intensivkurserna kommer att hållas i följande danser; Vals/Foxtrot, Bugg, Lindy Hop, Boogie Woogie och West Coast Swing

Kan man beställa klubbkläder?

Enas profilkläder säljs i perioder via hemsidan, håll utkik på Facebook och nyheter när dessa försäljningsperioder infaller.

Vid vanligare frågor är det lättast att nå oss via kontakt formuläret men tveka inte på att kontakta oss personligen!