Välkommen till

Ena Bugg &  Swing

Kurser socialdans

 

Kurser

Att gå på en buggkurs kan vara något av det roligaste man kan göra. Det blir snabbt en social samvaro i grupperna samtidigt som man får motion utan att direkt tänka på hur mycket man rör sig. Dansen är dock inte bara bra för kroppen utan är helt utmärkt för knoppen också.

 

Forskningen har visat att vi får lättare med tankeverksamhet, minne, koordination och motorik. Skaderisken är dessutom mikroskopisk och man kan välja att dansa bugg utefter sina egna behov och förmågor. Nedan kan ni läsa om vilken nivå som är lämplig för just er.

Känn er välkomna att testa en fantastisk samarbetsövning mellan två personer!!

Bugg Vuxen Nybörjare

Start

23/1-22

Tid

16:30-17:30

Pris

1100kr

Antal ggr

10st

Ni som är nyfikna på bugg men inte kan någonting om den här dansen ska gå en nybörjarkurs. Det är en rolig samarbetsövning och ett bra konditionspass med mycket rörelse och många skratt. Vi jobbar med grunderna i bugg där ni får lära er allt från början. Det är parvis anmälan och om du saknar partner så går det bra att höra av dig till kent_tony@hotmail.com.  Kursen hålls enligt FHM riktlinjer.

Bugg Vuxen Fortsättning

Start

23/1-22

Tid

17:30-18:30

Pris

1200kr

Antal ggr

10st

För att anmäla dig till den här kursen vill vi att du ska ha grunderna i bugg eller kanske dansat tidigare och vill friska upp minnet lite i form av teknik och figurmaterial. Här jobbar man vidare med teknik i form av förning och placering till varandra, utökar figurmaterialet och kommer upp i något högre tempo. Kursen hålls enligt FHM riktlinjer.

Bugg Vuxen Parträning

Start

23/1-22

Tid

18:30-20:00

Pris

1250kr

Antal ggr

10st

Den här kursen riktar sig till dig som gillar att dansa bugg rent socialt. Här ska man kunna dansa bugg och kursen bygger på mycket träning i paret men erbjuder också en del figurer med tekniken runt detta. Tempot går upp lite mer och målsättningen är att kunna hålla igång buggen med bra flyt under en hel dans. Kursen hålls enligt FHM riktlinjer.

För att gå en kurs på Ena måste man vara medlem. I priserna ingår medlemskap.

För de vuxna som går kurs ingår motionsbugg i avgiften.

Medlemskap

Barn till 12 år 125kr

Ungdom 13-19år

250 kr 

Vuxen 20+ 

300 kr

Endastmedlem för Ena: 

Om du endast vill bli medlem i klubben utan att du kanske går en kurs eller tränar så kan du bli medlem här!

Nyheter

Untitled-1.jpg

För mer information se, www.danssport.se och www.folkhalsomyndigheten.se eller klicka här för att få mer info från styrelsen.

Ena Bugg & Swing följer Folkhälsomyndighetens och Danssportförbundets vägledning. Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

22/8-2021

Corona

 

Kontakt

Marie Forsberg

Bugg Vuxen nybörjare, fortsättning & social

Mail:

Telefon:

46709183361

Tony Forsberg

Bugg Vuxen nybörjare, fortsättning & social

Mail:

Telefon:

46708598385