Foruminlägg

Ena Bugg & Swing
11 aug. 2017
In Hitta Danspartner!
Ni vet känslan när man vill dansa, men bara saknar den där ynka lilla detaljen som stavas D-A-N-S-P-A-R-T-N-E-R. Ja, ibland kan det vara svårt. Så, oavsett om man vill storsatsa, motionsbugga eller hitta en danspartner till sonen som kom hem en kväll med uppenbarelsen ”att dansa är rätt kul faktiskt, vi fick prova det i skolan idag och jag vill nog prova på”- så kan du förhoppningsvis hitta lösningen här. Tveka inte att göra ett inlägg, alla som kommer med sådana frågor hänvisas nämligen hit!
0
0
27
Ena Bugg & Swing
11 aug. 2017
In Tävlingsresultat
Här kan du kolla in klubbens alla framgångar och bravader på tävlingar runt om i Sverige. Eftersom Ena Bugg & Swing Dansklubb är en tävlingsdansförening är tävling vårt primära fokus. Här uppdateras därför resultaten på de tävlingar som klubben rekommenderat att åka på, för er som är intresserade att veta det. Glöm inte att kolla på bilderna från tävlingarna som publiceras under ”bilder” på hemsidan, för vår fantastiska fotograf Hampus Ardbäcks klockrena dansbilder!
0
0
3
Ena Bugg & Swing
11 aug. 2017
In Köp, Sälj och Byt
I denna kategori är tanken att de som söker att byta, sälja eller köpa klubbkläder, får möjlighet att göra detta. Här finns svaret på frågor som går i stil med ”mitt barn har växt ur sina profilkläder och vill nu ha nya” eller ”jag råkade beställde fel storlek, vad gör jag nu”. Lugn. Du tittar på lösningen! Logga in och gör ett inlägg redan nu!
0
0
2
Ena Bugg & Swing
11 aug. 2017
In Nyheter
Under denna kategori kommer ni kunna läsa om det allra senaste inom Ena Bugg & Swing. Håll kontinuerlig koll här för att inte missa något, helt enkelt! 
0
0
82

Ena Bugg & Swing

Admin
Fler åtgärder