top of page

Engagera dig !

Arbetsgrupper

Eftersom Ena är en stor idéell förening och därmed drivs av dess medlemmar, krävs det att alla är med och samarbetar för att skapa en bra organisation. Därför har vi skapat arbetsgrupper där engagerade medlemmar kan vara med att samverka inom olika områden. Nedan ser ni klubbens olika grupper, där ni inte bara lär er massor om bland annat föreningsliv utan även formar en bra gemenskap och får vara med att planera evenemang. Var med och gör klubben bättre genom att vara med! 

Lokalgruppen

Lokalgruppen

Vi i lokalgruppen ansvarar för klubbens lokaler, sköter kontakten med de externa hyresgästerna, kontakten med hyresvärden samt underhåller och bibehåller lokalens skick. Det är också vi administerar nyckelkorten till lokalen. Är du kreativ och praktisk och vill vara med i vår grupp, så tveka inte att höra av dig!  We want you!

Låter det intressant kontakta oss & var med!

Marknadsföringsgruppen

Vi i marknadsföringsgruppen jobbar aktivt och kontinuerligt för att stärka klubbens varumärke på flera olika sätt. Vi hanterar allt från fotografering av klubbens medlemmar och våra events, till sociala medier, hemsida, sponsring och profilkläder. Det är även vi som ser till att klubben syns och hörs i tidningen, till exempel. Kom och var med och utveckla Ena Bugg & Swings varumärke genom att förmedla hur mycket kul vi gör i denna förening!

Låter det intressant kontakta oss & var med!

Eventgruppen

Eventgruppen har som arbetsuppgift att anordna och planera olika event så som uppvisningar, sociala sammankomster, avslutningar med mera samt caféverksamhet under pågående event.

Vår uppgift är även att se till att medhjälpare finns tillgängliga under dessa. Det vore jättebra om ni anmäler ert intresse till eventgruppen om ni tycker de verkar roligt att medverka i gruppen där det alltid händer något.

Låter det intressant kontakta oss & var med!

Admingruppen

Admingruppens arbetsuppgift är att hantera tävlingsanmälningar, kursanmälningar det vill säga allt som har med dans.se och swingweb.com att göra. Gruppen tar även hand om klubbens bidragsansökaningar exempelvis Idrottslyftet, LOK-stöd, SISU med mera! För er som är administrativt lagda och är duktiga på att organisera, lämpar denna grupp perfekt! Hör av er!

Låter det intressant kontakta oss & var med!

Tävlingsgruppen

Vi i tävlingsgruppen söker, samordnar, planerar och organiserar tävlingar på både regional- och nationell nivå. Tävlingar är ett stort arrangemang som innebär att väldigt många kan få en arbetsuppgift eller en rolig syssla. Så många som möjligt, i föreningen, behövs för att skapa en så bra tävling som möjligt. Ingen press men Ena är ju kända för sina bra arrangerade tävlingar! Känn dig välkommen att hitta just din syssla på vår nästa tävling. Hör av dig!

Låter det intressant kontakta oss & var med!

Lägergruppen

Vi i lägergruppen planerar och samordnar de dansläger som anordnas inom föreningen och vår uppgift är att se till att dessa utformas och resulterar i bästa möjliga läger för våra medlemmar. Detta för att inspirera dansarna och för att öka samhörigheten och gemenskapen mellan de medverkande. Var med och anordna superroliga läger med oss!

Låter det intressant kontakta oss & var med!

bottom of page